top of page
  • Miia Linna

Syystunnelmaa!


Elokuu on aina uuden alun aikaa. Samalla, kun lomien jälkeen totutellaan taas arjen pyörteisiin alkavat illat pimetä ja sää hiljalleen viilentyä. Ei kun kynttilät palamaan ja villasukat jalkaan. Syksyssä on jotain romanttista. Myös kynsistudio Linnailsissa siirrytään hiljalleen kesän kirkkaista sävyistä murretumpaan sävymaailmaan. CND:n Wild Romantics -syyskokoelman sävyt ovat rantautuneet studiolle ja nämä todella huokuvat syystunnelmaa. Wild Romantics -kokoelmassa juhlitaan vapautta, rakkautta ja luontoa. Syksyn mallisto kutsuu sinut tavoittelemaan sivistynyttä yksinkertaisuutta ja löytämään kauneutta seesteisyydestä. Rauhoitu hetkeksi ja arvosta kaikkea ympärilläsi uudet sävyt seuranasi. Kokoelmaan kuuluu kuusi syksyistä sävyä. Soft Flame sekä Books&Beaujolais ovat syksyisiä murrettuja punaisia. Verbena Velvet on syvä luumuinen violetti, Wooded Bliss ja Wrapped in Linen sopivat ruskeiden sävyjen ystäville. Okrainen Candleligt on odotettu uutuus Linnailsin valikoimassa jollaista meillä ei ole aiemmin valikoimassa ollut. Emme malta odottaa, että pääsemme näkemään nämä uutuussävyt osana syksyisiä tyylejänne. Nämä CND Shellac -sarjan sävyt ovat valittavissa kaikkiin Linnailsin geelilakkaus- ja rakennekynsipalveluihin.
Hemmottele itseäsi syksyisellä manikyyrillä ja varaa aika Linnailsiin. Ajanvarauskalenteri on auki lokakuun loppuun saakka. Ajanvarauskalenterin ja hintatiedot löydät täältä ja saapumisohjeen löydät täältä. Halusitpa siis luonnollista geelilakkausta tai näyttävämmät rakennekynnet voit luottaa kätesi meidän koulutettujen kynsimuotoilijoiden laitettavaksi.


Me teemme myös lakkauksia tavallisella kynsilakalla jonka saat helposti poistettua itse kotona. Lakkaukset teemme CND Vinylux -sarjan lakoilla joita voit myös ostaa kotiin. Haluamme siis palvella myös kynsien lakkauksesta kiinnostuneita kotilakkailijoita, joten valikoimastamme löydät kaikki laadukkaat tuotteet siistin ja kestävän lakkauksen tekemiseen kotona.Lämpimästi tervetuloa!


Miia&Veera92 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page