top of page
 • Haluan ostaa lahjakortin. Miten toimin?
  Sähköisen lahjakortin voit ostaa verkkosivuiltamme täältä. Lahjakortin voit ostaa myös liikkeeltämme, jolloin pakkaamme lahjakortin kauniiseen lahjarasiaan. Lahjakortti voidaan kirjoittaa tiettyyn palveluun tai haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää palveluihin tai tuotteisiin. Varmistathan liikkeen aukioloajat ennen saapumistasi esimerkiksi soittamalla numeroon 045 783 251 36
 • Miten valitsen oikean palvelun?
  Autamme mielellämme! Voit lukea lisää palveluistamme täältä tai soittaa ja kysyä neuvoa. Meidät saa kiinni myös viestitse Instagramista ja Facebookista sekä sähköpostitse info@linnails.fi Valitaan yhdessä!
 • Voinko tulla pedikyyriin, jos olen raskaana tai imetän?
  Voit. Autamme mielellämme laittamaan varpaat näteiksi ja pehmentämään kovettumia erityisesti silloin, kun et itse enää yletä. Raskauden aikana hieromme jalat tavallista hellemmin.
 • Mikä on IBX -hoito?
  IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. Voit valita IBX -palvelun yksistään tai lisäpalveluna muun hoidon yhteyteen. Lue lisää IBX -hoidosta blogistamme, alla olevasta linkistä.
 • Varpaankynteni näyttävät hassulta, voiko niihin silti tehdä lakkauksen?
  Riippuu hassuudesta! Ovatko kynnet värjäytyneet puristavan kengän seurauksena, vai voisiko niissä olla kynsisieni? Rasituksesta mustuneeseen kynteen voi tehdä lakkauksen, sienikynteen ei. Mikäli sukkien alta paljastuu mitä tahansa sellaista, jonka olemuksesta emme ole varmoja, ohjaamme sinut lääkärin puheille. Koska emme ole terveydenhuollon ammattilaisia, voimme työskennellä vain terveiden jalkojen ja kynsien kanssa.
 • Onko Linnails tuoksuton kynsisalonki?
  Kaikissa kynsipalveluissa käytettävissä tuotteissa on jonkin verran ominaistuoksua, mutta teemme ilmanvaihdon ja kynsipöydissä olevien imurien avulla parhaamme minimoidaksemme tuoksuja. Jos olet erittäin tuoksuherkkä, voimme yrittää löytää sinulle sellaisen ajan, jolloin meillä ei tehdä akryylikynsiä ja tuoksut ovat kevyimmillään.
 • Haluan peruuttaa tai siirtää ajan, mitä teen?
  Varatessasi ajan Linnailsin kynsipalveluihin, sitoudut noudattamaan seuraavia ajanvarausehtoja: Voit peruuttaa tai siirtää ajan maksutta viimeistään 24 h ennen sinulle varatun palvelun alkamista. Mikäli peruutat tai siirrät ajan alle 24 h ennen varattua aikaa, veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Mikäli jätät ajan peruuttamatta etkä saavu paikalle, veloitamme palvelun hinnan kokonaisuudessaan (100%) Akuutin sairastapauksen sattuessa voit siirtää varaamaasi aikaa alle 24 h ennen ajan alkamista maksutta. Ajan siirtäminen sairastapauksissa tulee tehdä heti tai aika katsotaan peruutetuksi ja perimme tällöin varausehtojen mukaisen maksun. Aikojen siirrot ja peruutukset voit tehdä itse sähköpostistasi löytyvän varausvahvistuksen linkistä. Mikäli varaamaasi aikaan on alle 24h tulee ajan siirrot ja peruutukset tehdä sähköpostitse info.linnails@gmail.com tai puhelimitse 045- 78325136. Tekstiviesti ei käy.
 • Mistä tiedän, keneltä varaan ajan?
  Voit varata ajan keneltä tahansa meistä! Olemme kaikki koulutettuja ammattilaisia, tykkäämme tehdä koristeluita ja suhtaudumme intohimoisesti asiakaspalveluun ja hyvään fiilikseen. Meillä olet hyvissä käsissä!
 • Millaisia hemmottelupaketteja teillä on?
  Hemmotteluun sopivat erinomaisesti ihanat spa-jalkahoidot, joiden hieronnoissa on helppo irrottautua arjesta. Rentouttavan jalkahoidon päätteeksi myös jalat ja varpaat näyttävät uudestisyntyneiltä! Tulisitko hemmoteltavaksi yksin vai yhdessä? Tsekkaa myös kehuttu Double Pedikyyri, jossa hemmottelemme kaksi ihmistä nirvanaan vierekkäisillä penkeillä. Spa manikyyrimme saa kädet tuntumaan pehmoisilta ja kepeiltä. Käsien hieronta kruunaa hoidon! Spa manikyyri on helppo lisätä minkä tahansa kynsipalvelun yhteyteen, tai voit varata palvelun myös yksistään ilman lakkausta. Lue lisää Spa hoidoistamme blogistamme täältä!
 • Onko teillä kynsipalveluja miehille?
  Kyllä ja ei! Käsien hoito, geelilakkaukset ja rakennekynnet sopivat yhtäläisesti kaikille, joten palveluvalikoimassa näitä ei ole eritelty – meille ovat tervetulleita kaikki! Mikäli haluat manikyyripalvelun ilman lakkausta tai lakkauksen sijaan esimerkiksi kynsien kiillotuksella, se onnistuu kyllä.
 • Haluan kynnet kauniiksi juhliin – millaisen palvelun varaan?
  Juhlakynsiin on monia erilaisia vaihtoehtoja ja upean lopputuloksen saa aikaan monella tavalla! Haluatko kauniit kynnet vain juhlaillan aatoksi vai haluaisitko nauttia niitä pidempäänkin ja huollattaa tai poistattaa ne vasta muutaman viikon päästä? Tarjolla on myös lakkauksia, jotka voit poistaa hellävaraisesti kotona heti kun haluat. Autamme mielellämme valinnassa, joten soita ja kysäise!
 • Miten teen reklamaation?
  Mikäli et ole tyytyväinen meiltä ostamaasi tuotteeseen tai saamasi palvelun laatuun, otathan meihin yhteyttä pikimmiten. Otathan tuotteesta tai palvelusta muutaman kuvan, josta virheen laatu käy ilmi, niin selvitetään! Voit olla meihin yhteydessä WhatsAppilla 04578325136 tai sähköpostitse info@linnails.fi Asiakastyytyväisyys on meille elintärkeää, joten puhalla syvään henkeä ja ota yhteyttä – ratkaisu varmasti löydetään!
 • Miten varaan ajan?
  Kätevimmin varaat ajan netin kautta täältä. Mikäli kaipaat apua palvelun valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää ennen palvelun varaamista, voit soittaa meille numeroon 045 783 251 36, niin varataan sopiva aika yhdessä.
 • Tehdäänkö teillä kynsiä tai lakkauksia lapsille / nuorille?
  Alle 16-vuotiaille teemme kevennettyjä manikyyrejä ja pedikyyrejä, joissa UV-kovetteinen geelilakkaus on korvattu perinteisellä kynsilakalla. Kynsien & kynsinauhojen käsittely on lasten manikyyrissä ekstrahellää ja lakkaukseen käytetyn kynsilakan saa meiltä muistoksi mukaan.
 • Voinko ottaa geelilakkauksen tai rakennekynnet, jos olen raskaana tai imetän?
  Voit. Huomioithan, että raskauden aikana kynnet voivat kasvaa tavallista nopeammin, joten saattaa olla, että huoltoväliä voidaan joutua hieman lyhentämään.
 • Miten huolehditte hygieniasta hoitolassa?
  Hyvä ja tärkeä kysymys! Noudatamme tiukkaa hygienia- ja puhtausrutiinia, johon sisältyy monia tapoja pitää pinnat, työvälineet ja hengitysilma puhtaina. Ohjaamme kaikki asiakkaat ensimmäiseksi käsipesulle – huolimatta siitä mihin palveluun aika on varattu. Kädet pestään huolellisesti saippualla ja puhtaalla kynsiharjalla, joita olemme varanneet jokaiselle asiakkaalle erikseen. Pesun jälkeen suosittelemme käyttämään vielä erillistä käsidesiä. Puhdistamme kaikki kosketuspinnat ja välineet jokaisen asiakkaan jälkeen. Työvälineiden puhdistukseen käytämme ultraäänipesuria ja desinfiointiainetta sekä kuumailmasterilisaattoria. Hoidamme vain terveitä jalkoja ja käsiä. Jos haluat, voit pitää maskia asioidessasi meillä ja pyytää myös meitä pitämään hengityssuojainta koko palvelun ajan. Kynsipölyä ja tuotteista haihtuvia liuottimia pidämme kurissa laadukkailla Taifun-kynsipölyimureilla, jotka on integroitu kaikkiin kynsipöytiin.
 • Mitkä asiat vaikuttavat kynnen kasvuun?
  Kynnen kasvuun vaikuttavat pääasiassa geneettiset tekijät, mutta myös ravinto, stressi, raskaus ja muut sisäiset tekijät voivat vaikuttaa kynsien kasvuun. Kynsien kasvua ei voi keinotekoisesti vauhdittaa, vaan ne kasvavat tasaisesti niin kauan, kun elimistössä ei ole käynnissä häiriötilaa kuten voimakasta stressiä tai sairautta. Raskauden aikana kynnet voivat yleensä hyvin ja kasvavat normaalia pidemmiksi ja pysyvät useimmilla hyväkuntoisina. Myös kesäisin kynnet kasvavat monilla tavallista vauhdikkaammin.
 • Millainen on kynnen rakenne?
  Kynsi on päällekkäisistä, litistyneistä kynsisoluista koostuvaa kovettunutta keratiinia, joka on kiinnittynyt kynsipetiin. Kynttä tiivistävät erilaiset rakenteet kynnen kärjessä, sivuilla ja tyvessä ja näiden tiivisteiden tehtävä on ehkäistä kosteuden, lian ja taudinaiheuttajien pääsy kynttä ympäröiviin pehmytkudoksiin. Kynsisolut muodostuvat kynnen tyvessä sijaitsevassa matrixissa, johon kohdistuvat iskut tai mekaaninen rasitus voivat aiheuttaa kynsiin vaurioita.
 • Miksi kynsissä on valkoisia pilkkuja?
  Valkoisia pilkkuja voi tulla kynsiin useista syistä. Yksittäiset, pienet valkoiset pilkut ovat useimmiten merkki kynnen tai sormien saamista iskuista. Ne eivät yleisen harhaluulon mukaan ole siis merkki kalsiumin tai muun hivenaineen puutoksesta, vaan litistymättömiä kynsisoluja, joiden välissä oleva ilma saa aikaan valkoisen värin. Nämä pilkut kasvavat ajallaan pois, eikä niistä ole haittaa kynsipalveluiden tekemiselle. Jos valkoiset pilkut ovat laajempia tai peittävät jopa koko kynnen, voi olla kyse kynsisairaudesta, jonka hoidosta vastaa lääkäri. Kynnen pinta voi näyttää valkoiselta myös, jos kynsi on todella kuiva. Pintakuivuuteen auttaa ahkera öljyäminen laadukkaalla kynsinauhaöljyllä.
 • Voiko liuskoittumista tai lohkeilua estää?
  Tehokkain keino estää lohkeilua ja liuskoittumista on huolehtia kynsien joustavuudesta käyttämällä kynsiöljyä päivittäin, sekä kohdella kynsiä hellästi. Kynnet voivat tuntua kätevältä välineeltä raaputtaa, vääntää, nyppiä, puristaa tai nyhtää, mutta kaikki tämä rasittaa kynsiä ja altistaa lohkeamille ja liuskoittumiselle. Suosittelemme myös riittävän hellävaraista viilaa kynsien lyhennykseen. Leikkaaminen on kynnelle iso rasitus, jota kannattaa välttää.
 • Miksi kynsiin tulee uurteita ja uria?
  Kynsiin voi tulla uria ja uurteita sekä pitkittäin että poikittain. Yksittäiset pitkittäiset urat tai kynttä pitkin kasvavat kohoumat ovat useimmiten kynnen tyveen aiheutuneen trauman, iskun tai toistuvan rasituksen kuten kovakouraisen manikyyrin syytä. Mikäli koko kynsi on ikään kuin pitkittäissuuntaan rypyssä, kyse on todennäköisemmin kuivuudesta ja/tai ikääntymismuutoksista. Jos ura tai kohouma on kynnessä poikittain, kyse voi olla esimerkiksi psoriasiksen aiheuttamista kynsimuutoksista tai toistuvan hankauksen aiheuttamasta väliaikaisesta kasvuhäiriöstä. Jos olet epävarma kynnessä olevista muutoksista, suosittelemme kääntymään lääkärin puoleen. Kynsistudiolla voimme hoitaa vain terveitä kynsiä ja jalkoja. Mikäli epäilemme, että kynsissä on jokin sairaus tai muu lääketieteellistä huomiota vaativa tila, ohjaamme sinut lempeästi lääkärin puheille.
 • Miten voisin hoitaa kynsiä kotona?
  Ihana kysymys – tämä on erikoisalaamme! Kynsien hoidossa tärkeintä on hellä kohtelu sekä kynsien ravitseminen laadukkaalla kynsiöljyllä päivittäin. Kynnet voi myös suojata lakalla, ja tähänkin meiltä löytyy useampi eri ratkaisu. Liikkestämme voit hankki laadukkaat CND Vinylux -sarja kynsilakat sekä CND Strengthener RXx 14 päivää kestävän hoitokuurin. Lyhennä kynnet tehokkaalla mutta hellävaraisella kynsiviilalla ja opettele käyttämään kynsiöljyä rutiininomaisesti joka päivä, niin olet jo pitkällä! Tasapainoisesta ravinnostakaan ei ole haittaa, mutta mekaanisen rasituksen vähentäminen ja kynsiöljy auttavat vielä pidemmälle. Suosi kynsien hoidossa käsivoiteiden sijaan nimenomaan öljyä, sillä voiteet eivät pääse imeytymään yhtä hyvin, kuin molekyylikooltaan pienempi öljy, joka läpäisee myös kynnen pinnan. Vinkki! Jojobapohjainen öljy on yleensä paras, sillä jojoba toimii kuljettimena muille ainesosille. Meiltä saat laadukkaat öljyt useassa eri kokoisessa pakkauksessa.
 • Haluan luopua rakennekynsistä tai geelilakkauksesta – mitä teen?
  Iiks, tämä on raastava päätös! Varaa meiltä poistoaika, niin saattelemme kyntesi hellävaraisesti takaisin lähtöruutuun. Hellästi ja huolellisesti tehty poisto ehkäisee ylimääräisiä kynsimurheita ja saat keskittyä kynsien öljyämiseen ja totutella uuteen tuntumaan rauhassa.
 • Olen kuullut, että kynsien pitäisi välillä antaa hengittää?
  Ei tarvitse. Kynnet ovat kovettunutta keratiinia, joka ei hengitä. Geelilakkauksesta tai rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoja siksi, että kynsien pitäisi hengittää välillä.
 • Miksi kynnet liuskoittuvat tai lohkeilevat?
  Kynsien liuskoittuminen johtuu useimmiten siitä, että kynsi on kuiva, eikä siinä ole kosteuden tuomaa joustavuutta. Kynsi lohkeaa useimmiten silloin, kun siihen kohdistuu ulkopuolelta isku, joka pakottaa kynsilevyn rikki. Jos kynnen kärjen tyveen tulee toistuvasti poikittainen repeämä, kynsi on liian pitkä, eikä kestä siihen kohdistuvaa rasitusta. Mitä kuivempi kynsi on, sitä helpommin se liuskoittuu tai lohkeaa.
 • Vaikuttaako omien kynsien kunto geelilakkauksen tai rakennekynsien kestoon?
  Kyllä vaikuttaa! Mitä paremmassa kunnossa kynnet ovat, sitä paremmat edellytykset geelilakalla ja rakennekynsillä on kiinnittyä ja pysyä hyvin. Jos kynnet ovat pahasti kärsineet, suosittelemme joko kotona käytettävää 1-4 viikon RescueRXx-keratiinikuuria tai meillä tehtävää IBX-vahvistushoitoa ennen muita käsittelyjä. Noudattamalla kotihoito-ohjeita ja öljyämällä kynnet päivittäin, voit itse vaikuttaa palvelun kestoon positiivisesti.
 • Miten tavallinen kynsilakka kestäisi mahdollisimman pitkään?
  Kynsilakan kestoon vaikuttavat monet seikat kuten kynnen pinnan siisteys, puhtaus ja kuivuus; käytetty lakka ja lakkaustekniikka sekä kynnen rakenne ja kynsien mekaaninen kulutus. Puhdista ja kuivaa kynnen pinta hyvin ennen lakkausta, levitä kaksi ohutta kerrosta kynsilakkaa sekä päällyslakka ja anna lakkauksen kuivua hyvin. Kohtele lakattuja kynsiä hellästi ja vältä kärkien naputtelua ja kaikenlaista raaputtelua. Meiltä voit ostaa laadukkaat kynsilakat kotikäyttöön ja mukaan saat kirjalliset ohjeet kestävän lakkauksen tekemiseen kotona. Mikäli nämä vinkit eivät tuottaneet tulosta, varaa meiltä manikyyriaika ja katso mallia ammattilaisen lakkaustekniikasta!
 • Voinko poistaa geelilakkauksen itse kotona?
  Riippuu geelilakkauksesta! Käyttämämme Shellac-lakkauksen voi poistaa turvallisesti kotona hoitolasta saatavan poistopakkauksen avulla, mutta muiden lakkausten kohdalla suosittelemme poistattamaan lakkauksen hoitolassa. Myös silloin, kun Shellac-lakkauksen alla on Plexigel-vahvistus, tarvitaan lakkauksen irrottamisessa ammattilaisen apua.
 • Voinko lyhentää kynsiä viilaamalla tai leikkaamalla?
  Geelilakkausta tai rakennekynsiä ei voi lyhentää leikkaamalla, sillä kynnen päällä oleva pinnoite halkeaa saksien paineesta. Suosittelemme lyhentämään kynnet ammattikäyttöön tarkoitetulla kynsiviilalla, jossa on riittävän tukeva rakenne ja oikea karkeus – sellaisen voit ostaa meiltä.
 • Miten rakennekynsiä hoidetaan kotona?
  Rakennekynnet kaipaavat hellää kohtelua ja päivittäisen kerroksen kynsiöljyä, mutta muuten voit elää niiden kanssa normaalia elämää. Jos kynnet on muotoiltu akryylistä, ne ovat ensimmäiset 24­–48 h hieman herkät suurille lämpötilavaihteluille kuten pakkaselle ja saunalle, mutta ohjeistamme näistä aina erikseen.
 • Millaista ylläpitoa geelilakkaus vaatii kotona?
  Geelilakkaus on helppohoitoinen palvelu, joka ei vaadi juurikaan ylläpitoa. Hoivaa kynsiä ja kynsinauhoja päivittäin kynsiöljyllä ja kohtele kynsiä hellästi, äläkä käytä niitä työkaluina. Suosittelemme myös välttämään voimakkaita kemikaaleja ja liuottimia, mutta tavallisia kotitalouspesuaineita voit käyttää normaalisti.
 • Voinko poistaa rakennekynnet itse kotona?
  Emme suosittele rakennekynsien poistamista kotona. Rakennekynsimassa on kiinnittynyt kynnen pintaan tiukasti, mutta alkaa viikkojen kuluessa irtoilla joko kynnen kärjestä tai reunoilta, jolloin sen alle menee helposti likaa ja kynnet jäävät kiinni vaatteisiin ja hiuksiin. Rakennekynsien pois viilaamisessa on kova työ ja riski viilata vahingossa samalla myös omaa kynttä on harmillisen suuri. Ja jos rakennekynnet poistaa repimällä, niiden mukana lähtee osa kynnen uloimmista kerroksista ja kynnet ovat huonossa kunnossa pitkään. Kun poistatat kynnet ammattilaisella, omat kynnet jäävät siistiin kuntoon ja rakennekynsistä jää hyvä mieli myös niistä luopumisen jälkeen.
 • Millä perusteella Linnailsin tuotesarjat on valittu?
  Linnailsin kaikki tuotesarjat on kehitetty ammattikäyttöön ja niistä löytyy riittävän laaja valikoima vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Ammattituotteiden käyttö edellyttää koulutusta, jonka olemme kaikki erikseen brändikohtaisesti käyneet.
 • Tarvitsen apua tuotteiden valinnassa – mikä neuvoksi?
  Autamme supermielellämme, valitaan ne yhdessä! Voidaan pohtia sopivia tuotteita joko palvelun lomassa tai voit laittaa meille viestiä. Jos teet ostoksia ammattilaisena, voit myös varata erillisen Private Shopping -ajan.
 • Myyttekö ammattituotteita asiakkaille?
  Osaa tuotteista myymme vain kouluttautuneille ammattilaisille (ks. kohta Ammattilaisille), mutta meillä on myös laaja valikoima myyntituotteita kotikäyttöön. Oikein valittujen ja säännöllisesti käytettyjen hoitotuotteiden avulla kynsipalvelun lopputulos säilyy kauniina pidempään.
 • Mitä eroa on ammattituotteella ja marketista ostettavalla tuotteella?
  Ammattituotteet on kehitetty laatu ja riittoisuus edellä ja niiden käyttö on helppoa. Ammattilaatuisissa tuotteissa ainesosat on tarkkaan valittu ja hinta-laatusuhde täsmää.
 • Mitä tuotteita Linnailsissa käytetään?
  Linnailsissa käytetään CND-, Light Elegance-, Lecenté- ja Famous Names -tuotteita.
 • Olen kiinnostunut koulutuksista – miten etenen?
  Suurin osa koulutuksista järjestetään Insight Cosmetics Groupin kautta, mutta meiltä saat myös yksityiskoulutusta kahdestaan Miian kanssa. Tutustu ICG:n koulutuskalenteriin napauttamalla tästä. Jos epäröit oikean koulutuksen valinnassa, voit nykäistä Miiaa hihasta!
 • Haluan yksityiskoulutuksen Miialta – mistä aloitan?
  Hei loistavaa, tervetuloa! Voit varata yksityiskoulutuksen puhelimitse Miialta. Kilauta tai lähetä WhatsApp-viesti numeroon 04578325136, niin buukataan! Yksityiskoulutuksen hinta on alk. 60€/h + ALV.
 • Voinko ostaa teiltä CND-ammattituotteita omaan käyttöön?
  Voit, mikäli toimit ammattilaisena ja sinulla on tuotteiden käyttöön oikeuttava koulutus! Linnailsissa on ammattilaisille tarkoitettu ICG Shop & Showroom, jonka puitteissa voit tehdä meillä ostoksia. Varaudu todistamaan, että tarvittava koulutus on käyty.
 • Linnails Private Shopping – mikä se on?
  Private Shopping on ammattilaisille tarkoitettu 30 minuutin ostoshetki, jonka aikana voit tutustua tuotteisiin ja sävyihin ilman ostopakkoa. Tukkukäynnillä ei ole ostovelvoitetta – voit tulla vain ihailemaan uutuuksia ja valikoimaa tai kurkkaamaan uusimman kokoelman sävyt livenä.
 • Mitä CND-tuotteita teillä on myynnissä?
  Linnailsin CND-ammattituotevalikoimaan kuuluvat Shellac-lakkauksiin tarvittavat perustuotteet kuten Base Coat- ja Top Coat -lakat, ScrubFresh, OfflyFast ja IPA sekä PlexiGel-tuotteet ja kompakti valikoima suosituimpia Shellac-sävyjä.
 • ICG Shop & Showroom – mikä se on?
  ICG Shop & Showroom on minikokoinen tukku, josta voit sertifioituna ammattilaisena ostaa tärkeimpiä CND-tuotteita paikanpäältä Linnailsista. ICG Shop & Showroomissa on esillä laaja valikoima CND-tuotteita ja sävyjä, joihin voit halutessasi tulla tutustumaan varaamalla maksuttoman Private Shopping -ajan
 • Mitä yksityiskoulutuksessa voi opiskella?
  Yksityiskoulutuksessa voidaan käydä läpi mitä tahansa kynsiin liittyvää. Kokonaista geeli- tai akryyliperuskoulutusta ei voi käydä yksityiskoulutuksena, mutta muuten saat apua laajalla skaalalla esimerkiksi rakennekynsien muotoiluun, kaikenlaisiin koristeluihin tai yksittäisiin ongelmakohtiin esimerkiksi Shellac-lakkauksissa tai rakennekynsiin liittyvissä pulmissa. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Nappaa hihasta, niin autamme!
 • Tuoteneuvonta
  Tuotteiden käyttöön liittyvää neuvontaa saat Miialta esimerkiksi varaamalla Private Shopping -ajan. Miia vastailee ammattilaisten kysymyksiin myös puhelimitse ja somessa.
bottom of page