top of page
IMG-20230510-WA0001.jpg

Harjoittelija Jensku: Siistit ja kauniit kynnet tuovat lisää itsevarmuutta!

Olen Jensku ja uusin tulokas Linnailsin tiimiin. Olen ollut Linnailsin asiakkaana yrityksen alkumetreiltä asti ja päässyt Miian kautta toteuttamaan omia visioitani kynsiini, mutta nyt on aika hypätä pöydän toiselle puolelle toteuttamaan omia ja asiakkaiden visioita. Rakastan klassista tyyliä, nuden ja pastellin sävyjä, mutta välillä on kiva myös räväyttää kirkkailla väreillä ja lisätä elämään vähän blingiä!  


Haluan työni kautta tuoda kauneutta maailmaan sekä lisätä asiakkaan itsevarmuutta viimeistellyillä kynsillä. Olen luova ihminen ja haluan päästä toteuttamaan tätä osaa itsestäni kynsien kautta sekä myös kehittämään uutta ammattitaitoa, osaamista sekä haastamaan itseäni. Päivisin työskentelen tiukasti säännellyssä toimistotyössä, mutta vapaa-ajallani haluan päästää luovuuteni valloilleen ja kohdata Linnailsin ihanat asiakkaat iltaisin ja viikonloppuisin geelilakkauksien ja koristeluiden merkeissä.  

Nähdään Linnailsilla!

gold.gif

Kynsimuotoilija Veera nauttii erityisesti näyttävien ja koristeellisten kynsien teosta, mutta taitaa myös hillitymmän tyylin.

Olen Veera ja asun Järvenpäässä ja siksi olen todella innoissani siitä, että saan palvella kotikaupungissani asiakkaita! Ylipäänsä se, että saan tehdä kynsimuotoilijan töitä Linnailsin kaltaisessa laadukkaassa kynsistudiossa, on unelmieni täyttymys tässä kohtaa uraani.

 

Miksi kynsien tekeminen on minun juttuni?

Kynsien tekemisessä yhdistyvät kaikki intohimoni: luovuus, estetiikka, käsillä tekeminen ja asiakaspalvelu. Olen todella onnellinen siitä, että löysin kynsien tekemisen. Tämä on juuri minulle sopiva työ, jossa voin kehittyä ammattilaisena jatkuvasti. Kauneudentaju ja tyylisilmä ovat vahva osa minua. 

 

Kaikki erilaiset kynsien muodot ja tyylit ovat hallussani, ja kiinnostavat minua tekijänä. Minulta onnistuu niin hempeiden ja luonnollisten kynsien teko kuin räväkämmätkin koristelut. Haluan aina kuunnella tarkkaan asiakkaan toiveita, ja toteuttaa asiakkaalle mieluisat ja sopivat kynnet. Minulla on palava halu kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Rakennekynsien lisäksi olen kouluttautunut CND Shellac geelilakkausten tekemiseen sekä IBX -hoitoihin. Vuonna 2021 olen opiskellut Keudassa myös jalkojen hoitamista. Näitä oppeja pääsenkin hyödyntämään Linnailsin ihanalla pedikyyripisteellä!

 

Asiakkaalla on seurassani varmasti rentoa ja mutkatonta. Tervetuloa!

20221117_063346.jpg
20221117_063416.jpg

Linnailsin perustaja Miia: Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja ihanat asiakkaat!

Olen Miia Linna, Linnailsin perustaja. Olen toiminut 5 vuotta Linnailsin yrittäjänä mutta edelleen olen yhtä innostunut työstäni kuin aloittaessani. Löydän jatkuvasti uutta inspiraatiota kynsien tekemiseen. Inspiraatio kumpuaa useimmiten asiakkaasta itsestään, hänen persoonastaan ja tyylistään. Myös vuodenajat ja juhlapyhät tarjoavat aina uusia ideoita.

 

Miten minusta tuli kynsimuotoilija?

 

Yrittäjyys ja käsillä tekeminen on aina kiehtonut minua, olen myös aina tykännyt laittaa ja lakata kynsiä. Kun etsin uutta suuntaa uralleni, päätin yhdistää intohimoni käsillä tekemiseen ja osaamiseni ihmisten parissa työskentelyyn ja  kouluttauduin kynsimuotoilijaksi.  Kannatti kuunnella ystävää, joka ehdotti uraa kynsimuotoilijana, loppu onkin historiaa! Vuonna 2017 kävin ensimmäiset kynsikoulutukseni ja otin käyttöön ammattilaistuotteet sekä perustin Linnailsin.  Olen vuosien varrella kouluttautunut jatkuvasti ja salonkityön lisäksi minulla onkin ilo ja kunnia toimia myös CND -brändin kynsikouluttajana.

 

Toivotan lämpimästi palveltavakseni uudet ja vanhat asiakkaat!

gold.gif

Jenna:
Kynnet ovat hemmottelua arjen keskellä!

Olen Jenna, intohimoinen kauneudenhoitoalan yrittäjä. Jo ala-asteella päätin, että minusta tulee isona kosmetologi ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Vaikka minua kiinnostaa laajalti alan salat niin alunperin pienenä päätin tulevan ammattini intohimoni perusteella, joka oli kynnet ja kynsien koristelu jo silloin.

 

Kun olin tehnyt viitisen vuotta kosmetologin töitä laajalla hoitoskaalalla koin, että on tullut aika palata juurilleni, kynsien tekoon. Aloitin osana Linnailsin timanttista tiimiä v.2021.

 

Mikä työssäni on parasta?


Pidän työssäni kaikesta esteettisestä, tarkasta näpertämistä, ihmisistä ja siitä, että saan työni tuloksella ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi.
Mielestäni kynnet on hemmottelua arjen keskellä, viimeistelevä koru asukokonaisuuteen ja kaikkein tärkeimpänä hyvän mielen tuoja.

 

Tervetuloa asiakkaakseni!

20221117_063304.jpg
bottom of page