Linnailsissa on käytössä kynsialan suurimpien brändien tutkitut ja turvalliset, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet kuten mm. CND, Light Elegance ja Lecenté. Linnailsista löydät uusimmat trendivärit sekä modernit koristelutekniikat käsien ja kynsien hoitoa unohtamatta. Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä valittavanasi on yli 200 sävyä ja useita eri koristeluvaihtoehtoja.

Palvelut

Tavallinen lakkaus
CND Vinylux kynsilakoilla tehty lakkaus kestää jopa 7 päivää. Lakkaus on mahdollista poistaa itse kotona tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Geelilakkaus
Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle UV -valolla kovetettava lakkaus jonka huoltoväli on n. 3 viikkoa. Geelilakkaus on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Geelilakkauksella saat nopeasti siistit ja huolitellut kynnet. Mikäli kuitenkin toivot kynsiisi vahvuutta tai pituutta suosittelemme varaamaan ajan geelaukseen tai rakennekynsiin.

Geelaus eli luonnonkynnen geelivahvistus

Mikäli kyntesi kaipaavat lisää tukea ja vahvuutta tai haluat pidentää geelilakkauksen huoltoväliä, suosittelemme geelilakkauksen alle geelivahvistusta, eli geelausta.  Geelaus tehdään suoraan luonnonkynnelle vahvemman pohjageelin avulla. Geelauksen huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. Mikäli kaipaat kynsiin lisää pituutta varaa aika rakennekynsiin.


Rakennekynnet
Rakennekynsillä voidaan lisätä pituutta omiin kynsiin kynsimuottien avulla.  Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein. Rakennekynsille annamme aina laatutakuun mikäli antamia kotihoito-ohjeita on noudatettu oikein. Oikein laitettuna ja huollettuna rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä.

Koristelut
Geelilakkauksiin ja rakennekynsiin voit valita lisäpalveluksi kynsien koristelun.
Koristelujen hinta määräytyy koristelujen määrän ja siihen käytetyn aja
n mukaan. Koristeluvaihtoehtoja on monia, liukuvärjäykset, timantit, maalaukset, glitterit ja foliot sekä näiden kaikkien yhdistelmät. Tule valmiin koristeluidean kanssa tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi kynnet!

•IBX hoito
IBX System on patentoitu, kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX -hoitoa voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

045 783 251 36 

info.linnails@gmail.com

©2021 Linnails

Toteutus Rukiinen