top of page

Linnailsissa on käytössä kynsialan suurimpien brändien tutkitut ja turvalliset, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet kuten mm. CND, Light Elegance ja Lecenté. Linnailsista löydät uusimmat trendivärit sekä modernit koristelutekniikat käsien ja kynsien hoitoa unohtamatta. Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä valittavanasi on yli 200 sävyä ja useita eri koristeluvaihtoehtoja. Huomioithan, että nuorten asiakkaiden vielä kasvaville, pehmeille ja kehittyville kynsille emme suosittele geelipalveluita. Ikärajamme geelilakkauksiin, geelauksiin ja rakennekynsiin on 16 vuotta. Alle 16 -vuotiaille teemme lasten- ja nuorten manikyyrejä. Lue lisää palveluistamme alta!

Olemme hinnoitelleet kynsipalvelumme kynsiteknikon osaamistason mukaan!
Tarjoamme Linnailsissa Pro- ja Junior -tason kynsipalveluita, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun. Junior kynsimuotoilija osaa kynsimuotoilun perusteet, hallitsee salonkihygienian ja ymmärtää luonnonkynnen anatomiaa. Junior kynsimuotoilija harjoittelee vielä erilaisten muotojen ja koristeiden tekemistä. Pro kynsimuotoilijalla on pidempi kokemus kynsien tekemisestä ja hän osaa valita parhaimmat tekniikat, sekä materiaalit asiakkaan tarpeisiin ja yhdistellä eri tekniikoita mm. koristeluun. Pro tekijällä on kattavat tiedot luonnonkynnen anatomiasta, kynsisairauksista ja kynsien hoidosta. Tekijöihimme voit tutustua lisää täällä.

Palvelut

 

 


CND Vinylux kynsilakoilla tehty lakkaus kestää jopa 7 päivää. Lakkaus on mahdollista poistaa itse kotona asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella. Laadukkaan lakkapullon saat mukaan!

 

 

 

 

 


 

 

Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle UV -valolla kovetettava lakkaus jonka huoltoväli on n. 2-3 viikkoa. Geelilakkaus on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Geelilakkauksella saat nopeasti siistit ja huolitellut kynnet. Käytössämme on CND Shellac sarjan hellävarainen geelilakka, joka poistetaan poistoaineella viilamisen sijasta. Lakkaus on myös helppo poistaa itse kotona. Mikäli kuitenkin toivot kynsiisi vahvuutta tai pituutta suosittelemme varaamaan ajan geelaukseen tai rakennekynsiin.

Mikäli kyntesi kaipaavat lisää tukea ja vahvuutta tai haluat pidentää geelilakkauksen huoltoväliä, suosittelemme geelilakkauksen alle geelivahvistusta, eli geelausta.  Geelivahvistus tehdään suoraan luonnonkynnelle vahvemman pohjageelin avulla luonnonkynnen muotoja mukaillen. Geelivahvistuksen huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. Geelivahvistus on oiva tapa saada omia kynsiä kasvatettua vahvemman geelikerroksen alla. Geelaukset on mahdollista toteuttaa lyhyenä, tai keskipitkänä ja luonnollisia muotoja mukaillen. Pitkät kynnet ja erikoismuodot teemme aina rakennekynsihinnaston mukaisesti.


Rakennekynsillä voidaan lisätä pituutta omiin kynsiin kynsimuottien tai tippien avulla. Rakennekynsien avulla voimme tehdä vaativampia muotoja ja pituuksia. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvuraja täytetään ja kynnet tasapainotetaan uudelleen. Jokaisessa huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien väriä ja koristelutyyliä!

 

Spa manikyyri on ihana hemmotteluhoito kuiville käsille.  Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu CND Pro Skincare -sarja joka sisältää luonnollista alkuperää olevaa Prebiotti-kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä. Spa manikyyrissä kynnet ja kynsinauhat siistitään ja kädet kuoritaan sekä kosteutetaan hoitavan naamion avulla. Hoidon kruunaa käsihieronta. Voit valita palvelun yksistään tai lisäpalveluksi minkä tahansa muun kynsipalvelun yhteyteen.


 

 


 

 

Geelilakkauksiin ja rakennekynsiin voit valita lisäpalveluksi kynsien koristelun.
Koristelujen hinta määräytyy koristelujen määrän ja siihen käytetyn ajan mukaan. Koristeluvaihtoehtoja on monia, liukuvärjäykset, timantit, maalaukset, glitterit ja foliot sekä näiden kaikkien yhdistelmät. Tule valmiin koristeluidean kanssa tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi kynne
t! Esimerkkejä erilaisista koristeluista löydät täältä.
 

 

 


 

IBX System on patentoitu, kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX -hoitoa voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Lue hoidosta lisää  blogistamme!

 

Ethän revi geelikynsiäsi itse pois? Mikäli haluat luopua geelikynsistäsi varaa aika poistoon ja anna ammattilaisen tehdä työ turvallisesti ja luonnonkynttä vahingoittamatta. Me poistamme geelilakkaukset ja rakennekynnet hellävaroen luonnonkynttä säästäen. Kyntesi jäävät siistiksi ja kynsinauhat huolitelluksi. Suosittelemme varaamaan poiston yhteyteen IBX -hoidon joka jättää kyntesi vahvaksi ja hoidetuksi geelikynsien jälkeenkin. Poiston viimeistelemme vahvistavalla ja hoitavalla, kirkkaalla lakalla.

Istahda hetkeksi ylelliselle pedikyyripisteellemme ja tule ottamaan varpaiden geelilakkaus. Tähän palveluun kuuluu virkistävä jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä yksivärinen geelilakkaus ja jalkojen rasvaus. Lisäpalveluna voit valita Mini - tai Premium -koristelut tai ranskalaisen lakkauksen. Huomioithan että lakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja

 

Spa pedikyyrimme alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta.
Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Raspauksen jälkeen kynnet ja kynsinauhat siistitään ennen rentouttavaa hierontaa. Jalkahoitoon voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja.

Ylellinen jalkahoitopisteemme lennättää sinut hetkeksi pois arjen pyörteistä. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule nauttimaan Luxus jalkahoidosta tyylikkääseen kynsistudioomme. Myös Luxus pedikyyrissä käytämme laadukkaita CND Spa -tuotteita. Tämä hemmotteleva jalkahoito sopii erityisesti kuiville, väsyneille ja turvonneille jaloille. Hoito alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta. Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Myös kynnet ja kynsinauhat siistitään. Tämän jälkeen jalat kuoritaan hellävaraisesti. Kuorinta aine on rikastettu luonnollista alkuperää olevalla prebioottisella kompleksilla, joka vahvistaa ihon suojakerrosta. Se sisältää mineraaleja, kuorivaa merisuolaa ja ihoa pehmentävää ja hoitavaa auringonkukansiemenöljyä. Kuorinta tekee ihosta silkkisen pehmeän ja nuorekkaasti hehkuvan. Jalkahoidon viimeistelee CND Pro Skin Intensive Hydration jalkanaamio. Se on täydellinen parannuskeino jalkojen kuivaan ihoon ja kovettuneisiin kantapäihin. Se tarjoaa hellävaraisen kemiallisen kuorinnan ja kosteuttaa ihoa tehden siitä terveemmän ja pehmeämmän. Lopuksi saat nauttia rentouttavasta hieronnasta. Jalkahoitoon voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Tämä hoito on todellinen elämys! Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja.

 

 

Haluaisitko nauttia hemmotteluhetkestä ystävän tai kumppanin kanssa? Linnailsissa se onnistuu! Tässä pedikyyrissä saatte viettää laatuaikaa ylellisellä jalkahoitopisteellämme vierekkäin, toistenne seurasta kiireettömästi nautiskellen. Tässä tuplapedikyyrissä jalat kylvetetään, raspataan kevyesti ja kuoritaan. Kuorinnan jälkeen jalkoihin levitetään kosteuttava jalkanaamio, joka pehmentää ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Jalkahoidon viimeistelee rentouttava hieronta. Myös Double Pedikyyriin voitte yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Vinkki! Tässä loistava lahjaidea, laatuaikaa ystävän kanssa! Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja.

 

Teemme manikyyrejä ja pedikyyrejä kevennettyinä versioina myös alle 16v lapsille ja nuorille.  Lakkauksissa käytämme laadukasta CND Vinylux -sarjan lakkaa joka on helppo poistaa itse kotona. Lakkapullon saa mukaan! VINKKI! Tämä on aivan ihana aineeton lahja annettavaksi tutulle nuorelle. 

TAVALLINEN LAKKAUS

JUNIOR 42€ /PRO 45€

GEELILAKKAUS uusi

JUNIOR 53€ / PRO 55€

GEELIVAHVISTUS uusi
JUNIOR 65€ / PRO 70€

RAKENNEKYNNET uudet

lyhyt / keskipitkä / pitkä

JUNIOR 100 / 110 / 120€

PRO 110 / 120 / 130€

GEELILAKKAUS huolto

JUNIOR 56€ / PRO 60€

GEELIVAHVISTUS huolto

lyhyt / keskipitkä
JUNIOR 70/75€

PRO 75/80€

RAKENNEKYNNET huolto

lyhyt / keskipitkä / pitkä

JUNIOR 75 / 80 / 90€

PRO 80 / 85 / 95€

SPA MANIKYYRI
JUNIOR 40€ / PRO 45€

KORISTELUT

Mini 5€

Premium 10€

Classic 15€

All Inclusive alk. 17

IBX -HOITO
45€

KYNSIPALVELUSTA LUOPUMINEN
geelilakkauksen poisto 35€

rakennekynsien/geelauksen poisto 45€

GEELILAKKAUS VARPAISIIN
65€

SPA PEDIKYYRI
65€

LUXUS SPA PEDIKYYRI

75€

DOUBLE PEDIKYYRI

140€ kahdelle

KYNSIPALVELUT ALLE 16V LAPSILLE JA NUORILLE

manikyyri 50€

Pedikyyri 55€

bottom of page