top of page
  • Miia Linna

Avoimet ovet Linnailsissa!


Elokuussa kaupunki on kauneimmillaan ja kaikki on kutsuttu mukaan juhlimaan! Järvenpään pulssi sykkii yötä päivää taiteiden yön hengessä ja Järvenpään 70 -vuotis juhlan kunniaksi. Kynsistudio Linnails on mukana juhlahumussa lauantaina 14.8 avoimien ovien muodossa klo 11-16 välisenä aikana.
Ohjelmassa:

• Kynsien lakkausta 10€ hintaan! (norm. 35€)

• ClaySis Design korvispaja. Tule suunnittelemaan omat korviksesi!

• Lettikampauksia. Lettitaituri Anni Fast loihtii pikakampauksia juhlakansan iloksi!

• Arvontoja

• Tuotetarjouksia


Lakkaukset teemme ilman ajanvarausta, NonStop -meiningillä. Tuo äitisi, siskosi tai vaikka ystävä tutustumaan Linnailsiin ja laittamaan kynnet kauniiksi. Lakkana meillä on käytössä laadukkaat CND Vinylux kynsilakat. Kyseessä on tavallinen kynsilakka joka kestää kynsillä n. 7 päivää. Lakkaus on helppo poistaa asetonipitoisella kynsilakapoistoaineella. Tämä sopii myös lapsille.

PS. Lakkoja on myös myynnissä tapahtumassamme ihan kreisiin tutustumishintaan!


ClaySis Designin siskokset Pauliina ja Johanna tulevat pitämään korvismyyjäisiä ja korvispajaa. Voit itse suunnitella valmiista polymeerimassasta tehdyistä osista itsellesi mieluisat korut tai valita kymmenistä erilaisista valmiista malleista juuri sinun syksyn lookiin sopivat napit tai roikkuvat korvikset. Kaikki koruissa käytettävät osat ovat nikkelivapaita ja korvan lävistävät osat ovat aina kirurginterästä.


Pikakampauksista vastaa järvenpääläinen Anni Fast. Anni on itseoppinut lettitaituri ja onkin vetänyt omia letityskursseja esim. kansalaisopistolla. Annin lettejä voit ihastella jo valmiiksi Instagramista @fastbraids tunnisteen takaa.Lämpimästi tervetuloa!(Noudatamme tapahtumassa vallitsevia koronarajoituksia ja edellytämme kaikilta osallistujilta maskin käyttöä.)


132 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page