top of page
  • Miia Linna

IBX -hoito kynsille

Updated: Dec 29, 2022

Katkeilevat, taipuisat tai liuskoittuvat kynnet? Onko kynsissä kuivuuden aiheuttamia vaurioita tai kynsitrauma? IBX-hoito suojaa ja vahvistaa luonnonkynsiä. Tuote korjaa kynsiä sisältä päin eikä jätä näkyvää kerrosta kynnen pinnalle. Hoito sopii näin myös henkilöille, joilla ei saa olla esimerkiksi työn vuoksi kynsilakkaa tai rakennekynsiä.

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX on lajissaan ensimmäinen ja täysin ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan imeytyy ja lukittuu kynnen sisään. Kynnen pinnalle ei jää mitään ylimääräistä kiiltoa, sillä hoito ohjautuu kynsilevjen väliin.


Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. IBX:n suositeltu huoltoväli riippuu kynnen kasvuvauhdista, yleensä se on 3-4 viikkoa. IBX poistuu kynneltä vain kasvun myötä. Sarjahoitona IBX toimii loistavasti kynsitraumojen korjaamisessa, syöpähoitojen yhteydessä sekä sopii kynsienpureskelijoille, jotka haluavat kasvattaa kynsiään.


ENNEN IBX -HOITOA IBX -HOIDON JÄLKEENMe kynsistudio Linnailsissa suosittelemme IBX -hoitoa myös geelilakkauksen alle! Hoito voidaan toteuttaa geelilakkauksen huollon yhteydessä jolloin hoito suojaa ja vahvistaa luonnonkynttä sen kasvun aikana.


ENNEN IBX -HOITOA


IBX-HOIDON JÄLKEEN


Huomioithan, että IBX on akrylaattituote, joten jos olet herkistynyt akrylaateille emme suosittele IBX-hoidon tekemistä. Kysy kynsimuotoilijalta muita vaihtoehtoja kynsien hoitoon ja vahvistamiseen.

138 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page