top of page

Linnailsissa on käytössä kynsialan suurimpien brändien tutkitut ja turvalliset, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet kuten mm. CND, Light Elegance ja Lecenté. Linnailsista löydät uusimmat trendivärit sekä modernit koristelutekniikat käsien ja kynsien hoitoa unohtamatta. Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä valittavanasi on yli 200 sävyä ja useita eri koristeluvaihtoehtoja. Pedikyyreissämme voit hetkeksi hengähtää pois arjen pyörteistä ja nauttia hemmottelevista hoidoista ylellisten CND Spa -sarjan tuotteiden siivittämänä. Huomioithan että emme tee geelilakkauksia tai rakennekynsiä alle 16-vuotiaille.

Palvelut

Tavallinen lakkaus
CND Vinylux kynsilakoilla tehty lakkaus kestää jopa 7 päivää. Lakkaus on mahdollista poistaa itse kotona tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Laadukkaan lakkapullon saat mukaan!

Geelilakkaus
Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle UV -valolla kovetettava lakkaus jonka huoltoväli on n. 3 viikkoa. Geelilakkaus on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Geelilakkauksella saat nopeasti siistit ja huolitellut kynnet. Mikäli kuitenkin toivot kynsiisi vahvuutta tai pituutta suosittelemme varaamaan ajan geelaukseen tai rakennekynsiin.

Geelaus eli luonnonkynnen geelivahvistus

Mikäli kyntesi kaipaavat lisää tukea ja vahvuutta tai haluat pidentää geelilakkauksen huoltoväliä, suosittelemme geelilakkauksen alle geelivahvistusta, eli geelausta.  Geelaus tehdään suoraan luonnonkynnelle vahvemman pohjageelin avulla. Geelauksen huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. Geelaus on oiva tapa saada omia kynsiä kasvatettua vahvemman geelikerroksen alla.


Rakennekynnet
Rakennekynsillä voidaan lisätä pituutta omiin kynsiin kynsimuottien avulla. Rakennekynsien avulla voimme tehdä vaativampia muotoja ja pituuksia. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein. Rakennekynsille annamme aina laatutakuun mikäli antamia kotihoito-ohjeita on noudatettu oikein. Oikein laitettuna ja huollettuna rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä.

 

 Spa manikyyri

Spa manikyyri on ihana hemmotteluhoito kuiville käsille.  Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu CND Pro Skincare -sarja joka sisältää luonnollista alkuperää olevaa Prebiotti-kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä. Spa manikyyrissä kynnet ja kynsinauhat siistitään ja kädet kuoritaan sekä kosteutetaan hoitavan naamion avulla. Hoidon kruunaa käsihieronta. Voit valita palvelun yksistään tai lisäpalveluksi minkä tahansa muun kynsipalvelun yhteyteen.

•Koristelut
Geelilakkauksiin ja rakennekynsiin voit valita lisäpalveluksi kynsien koristelun.
Koristelujen hinta määräytyy koristelujen määrän ja siihen käytetyn aja
n mukaan. Koristeluvaihtoehtoja on monia, liukuvärjäykset, timantit, maalaukset, glitterit ja foliot sekä näiden kaikkien yhdistelmät. Tule valmiin koristeluidean kanssa tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi kynnet!

•IBX hoito
IBX System on patentoitu, kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX -hoitoa voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

•Geelilakkauksen / rakennekynsien poisto

Ethän revi geelikynsiäsi itse pois? Mikäli haluat luopua geelikynsistäsi varaa aika poistoon ja anna ammattilaisen tehdä työ turvallisesti ja luonnonkynttä vahingoittamatta. Me poistamme geelilakkaukset ja rakennekynnet hellävaroen luonnonkynttä säästäen. Kyntesi jäävät siistiksi ja kynsinauhat huolitelluksi. Suosittelemme varaamaan poiston yhteyteen IBX -hoidon joka jättää kyntesi vahvaksi ja hoidetuksi geelikynsien jälkeenkin.

•Geelilakkaus varpaisiin

Istahda hetkeksi ylelliselle pedikyyripisteellemme ja tule ottamaan varpaiden geelilakkaus. Tähän palveluun kuuluu virkistävä jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä yksivärinen geelilakkaus ja jalkojen rasvaus. Lisäpalveluna voit valita Mini - tai Premium -koristelut tai ranskalaisen lakkauksen. Huomioithan että lakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja.

•Spa Pedikyyri

Spa pedikyyrimme alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta.
Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Raspauksen jälkeen kynnet ja kynsinauhat siistitään ennen rentouttavaa hierontaa. Jalkahoitoon voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja.

•Luxus Spa Pedikyyri

Ylellinen jalkahoitopisteemme lennättää sinut hetkeksi pois arjen pyörteistä. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule nauttimaan Luxus jalkahoidosta tyylikkääseen kynsistudioomme. Myös Luxus pedikyyrissä käytämme laadukkaita CND Spa -tuotteita. Tämä hemmotteleva jalkahoito sopii erityisesti kuiville, väsyneille ja turvonneille jaloille. Hoito alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta. Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Myös kynnet ja kynsinauhat siistitään. Tämän jälkeen jalat kuoritaan hellävaraisesti. Kuorinta tekee ihosta silkkisen pehmeän ja nuorekkaasti hehkuvan. Kuorinnan jälkeen jaloille levitetään virkistävä ja kosteuttava naamio joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.  Lopuksi saat nauttia rentouttavasta hieronnasta. Jalkahoitoon voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Tämä hoito on todellinen elämys! Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja.

•Double Pedikyyri

Haluaisitko nauttia hemmotteluhetkestä ystävän tai kumppanin kanssa? Linnailsissa se onnistuu! Tässä pedikyyrissä saatte viettää laatuaikaa ylellisellä jalkahoitopisteellämme vierekkäin, toistenne seurasta kiireettömästi nautiskellen. Tässä tuplapedikyyrissä jalat kylvetetään, raspataan kevyesti ja kuoritaan. Kuorinnan jälkeen saatte nauttia naamion viilentävästä ja rauhoittavasta vaikutuksesta. Jalkahoidon viimeistelee rentouttava hieronta. Myös Double Pedikyyriin voitte yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Vinkki! Tässä loistava lahjaidea, laatuaikaa ystävän kanssa! Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme vain terveitä jalkoja. 

•Kynsipalvelut alle 16v lapsille ja nuorille

Teemme manikyyrejä ja pedikyyrejä kevennettyinä versioina myös alle 16v lapsille ja nuorille.  Lakkauksissa käytämme laadukasta CND Vinylux -sarjan lakkaa joka on helppo poistaa itse kotona. Lakkapullon saa mukaan! VINKKI! Tämä on aivan ihana lahja annettavaksi tutulle nuorelle. 

bottom of page