Linnailsissa on käytössä kynsialan suurimpien brändien tutkitut ja turvalliset, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet kuten mm. CND, Light Elegance ja Lecenté. Linnailsista löydät uusimmat trendivärit sekä modernit koristelutekniikat käsien ja kynsien hoitoa unohtamatta. Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä valittavanasi on yli 200 sävyä ja useita eri koristeluvaihtoehtoja. Pedikyyreissämme voit hetkeksi hengähtää pois arjen pyörteistä ja nauttia hemmottelevista hoidoista ylellisten CND Spa -sarjan tuotteiden siivittämänä.

Palvelut

Tavallinen lakkaus
CND Vinylux kynsilakoilla tehty lakkaus kestää jopa 7 päivää. Lakkaus on mahdollista poistaa itse kotona tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Geelilakkaus
Geelilakkaus on oman luonnonkynnen päälle UV -valolla kovetettava lakkaus jonka huoltoväli on n. 3 viikkoa. Geelilakkaus on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä. Geelilakkauksella saat nopeasti siistit ja huolitellut kynnet. Mikäli kuitenkin toivot kynsiisi vahvuutta tai pituutta suosittelemme varaamaan ajan geelaukseen tai rakennekynsiin.

Geelaus eli luonnonkynnen geelivahvistus

Mikäli kyntesi kaipaavat lisää tukea ja vahvuutta tai haluat pidentää geelilakkauksen huoltoväliä, suosittelemme geelilakkauksen alle geelivahvistusta, eli geelausta.  Geelaus tehdään suoraan luonnonkynnelle vahvemman pohjageelin avulla. Geelauksen huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. Mikäli kaipaat kynsiin lisää pituutta varaa aika rakennekynsiin.


Rakennekynnet
Rakennekynsillä voidaan lisätä pituutta omiin kynsiin kynsimuottien avulla.  Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein. Rakennekynsille annamme aina laatutakuun mikäli antamia kotihoito-ohjeita on noudatettu oikein. Oikein laitettuna ja huollettuna rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä.

•Koristelut
Geelilakkauksiin ja rakennekynsiin voit valita lisäpalveluksi kynsien koristelun.
Koristelujen hinta määräytyy koristelujen määrän ja siihen käytetyn aja
n mukaan. Koristeluvaihtoehtoja on monia, liukuvärjäykset, timantit, maalaukset, glitterit ja foliot sekä näiden kaikkien yhdistelmät. Tule valmiin koristeluidean kanssa tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi kynnet!

•IBX hoito
IBX System on patentoitu, kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX -hoitoa voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

•Geelilakkaus varpaisiin

Istahda hetkeksi ylelliselle pedikyyripisteellemme ja tule ottamaan varpaiden geelilakkaus. Tähän palveluun kuuluu virkistävä jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä yksivärinen geelilakkaus ja jalkojen rasvaus. Lisäpalveluna voit valita Mini -koristelut tai ranskalaisen lakkauksen. Huomioithan että lakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin.
 

•Spa Pedikyyri

Spa pedikyyrimme alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta.
Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Raspauksen jälkeen kynnet ja kynsinauhat siistitään ennen rentouttavaa hierontaa. Jalkahoitoon voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen.

•Luxus Spa Pedikyyri

Ylellinen jalkahoitopisteemme lennättää sinut hetkeksi pois arjen pyörteistä. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule nauttimaan Luxus jalkahoidosta tyylikkääseen kynsistudioomme. Myös Luxus pedikyyrissä käytämme laadukkaita CND Spa -tuotteita joiden tehokkuus perustuu virkistäviin ja hoitaviin merimineraaleihin. Tämä hemmotteleva jalkahoito sopii erityisesti kuiville, väsyneille ja turvonneille jaloille. Hoito alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta. Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Myös kynnet ja kynsinauhat siistitään. Tämän jälkeen jalat kuoritaan hellävaraisesti merimineraalien ja merisuolan avulla. Kuorinta tekee ihosta silkkisen pehmeän ja nuorekkaasti hehkuvan. Kuorinnan jälkeen jaloille levitetään virkistävä ja viilentävä naamio joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Naamio sisältää merimineraaleja, mineraalisavea sekä rauhoittavia kasviperäisiä uutteita. Lopuksi saat nauttia rentouttavasta hieronnasta. Jalkahoitoon voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Tämä hoito on todellinen elämys! Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi.

•Double Pedikyyri

Haluaisitko nauttia hemmotteluhetkestä ystävän tai kumppanin kanssa? Linnailsissa se onnistuu! Tässä pedikyyrissä saatte viettää laatuaikaa ylellisellä jalkahoitopisteellämme vierekkäin, toistenne seurasta kiireettömästi nautiskellen. Tässä tuplapedikyyrissä jalat kylvetetään, raspataan kevyesti ja kuoritaan. Kuorinnan jälkeen saatte nauttia naamion viilentävästä ja rauhoittavasta vaikutuksesta. Jalkahoidon viimeistelee rentouttava hieronta. Myös Double Pedikyyriin voitte yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen. Vinkki! Tässä loistava lahjaidea, laatuaikaa ystävän kanssa!