top of page
  • Miia Linna

Valmistaudutaan juhlakauteen!

Updated: Oct 3, 2021


Uusi kynsistudiomme on ollut auki Järvenpäässä puoli vuotta!

Kiitos jokaiselle asiakkaallemme, Vauhdikkaampaa alkua emme olisi osanneet kuvitellakaan! Kiitos! Myös tämä loppuvuosi tulee olemaan täynnä iloisia uutisia!

Miian osallistuu töiden ohessa koko syksyn kestävälle CND:n kansainväliselle koulutusjaksolle ja Veera on suunnitellut teille jotain kivaa tähän lokakuulle. Nimittäin, nyt on aika valmistautua alkavaan juhlakauteen laittamalla varpaat syyskuntoon! Lokakuun ajan varpaiden geelilakkaus koristeluilla 55€ (normaalisti alk.65€) Tarjous on voimassa 31.10 asti. Ajanvarauskalenteriin pääset suoraan tästä.


Valmistaudu uudestisyntyneeseen juhlakauteen esimerksiksi CND:n Party Ready -kokoelman avulla. Tämä kuuden uuden sävyn juhlava kokoelma on rantautunut studiolle. CND Party Ready on kokoelma, joka ylistää elämää ja kaikkea juhlan- ja ilonarvoista. Monipuolisissa sävyissä yhdistyvät rentous ja eleganttius. Sävyt sopivat aina rennoista illanvietoista hienompiin iltajuhliin.


Kokoelma sisältää sävyt: Glitter Sneakers, kimmeltävä kulta; Signature Lipstick, syvän dramaattinen punainen; Silk Slip Dress, universaali viileä nude; White Button Down, lämpimän talvisen valkoinen; Statement Earrings, glitterinen malva sekä High Waisted Jeans, syvä laivastonsininen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?


Tämän kaiken lisäksi muitakin uusia juttuja on tuloillaan, niistä lisää lähiviikkoina. Stay tuned ja nähdään studiolla!


-Miia & Veera52 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page