top of page
  • Miia Linna

Spa Manikyyri ja Spa Pedikyyri

Teemme hemmottelevia jalka- ja käsihoitoja laadukkailla CND Pro Skin Care – sarjan tuotteilla. Tämä tuotelinja on kehitetty ihonhoidon asiantuntijoiden ja kynsien ammattilaisten avulla, ja se sisältää luonnollista alkuperää olevaa Prebiotti-kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä. CND Pro Skin Care sarjan kotihoitotuotteet löydät myös liikkeestämme, jotta voit ylläpitää hoidon kaunista lopputulosta mahdollisimman pitkään.


Hoidoista lyhyesti:


Spa manikyyrimme on ihana hemmotteluhoito kuiville käsille. Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu CND Pro Skincare -sarja joka sisältää luonnollista alkuperää olevaa Prebiotti-kompleksia, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä. Spa manikyyrissä kynnet ja kynsinauhat siistitään ja kädet kuoritaan sekä kosteutetaan hoitavan naamion avulla. Hoidon kruunaa käsihieronta. Voit valita palvelun yksistään tai lisäpalveluksi minkä tahansa muun kynsipalvelun yhteyteen.


Spa Pedikyyrimme alkaa aina lämpimällä jalkakylvyllä. Aromaterapeuttinen, puhdistava ja pehmentävä jalkakylpymme virkistää väsyneitä jalkoja ja vähentää turvotusta.

Kylpyveden sisältämä merisuola pehmentää ihoa kovettumien poistoa varten. Raspauksen jälkeen kynnet ja kynsinauhat siistitään ennen rentouttavaa hierontaa.

Luxus Spa pedikyyrimme sisältää kylvyn ja kovettumien poiston lisäksi kuorinnan. CND Exfoliating sea salt scrub on rikastettu luonnollista alkuperää olevalla prebioottisella kompleksilla, joka vahvistaa ihon suojakerrosta. Se sisältää mineraaleja, kuorivaa merisuolaa ja ihoa pehmentävää ja hoitavaa auringonkukansiemenöljyä. Kuorinta-aine ei sisällä mikromuovia. Luxus Spa pedikyyrin viimeistelee CND Pro Skin Intensive Hydration jalkanaamio. Se on täydellinen parannuskeino jalkojen kuivaan ihoon ja kovettuneisiin kantapäihin. Se tarjoaa hellävaraisen kemiallisen kuorinnan ja kosteuttaa ihoa tehden siitä terveemmän ja pehmeämmän. Lopuksi saat nauttia rentouttavasta hieronnasta.


Jalkahoitoihimme voit yhdistää lisäpalveluna mm. kynsien geelilakkauksen tai tavallisen lakkauksen. Kaikki jalkahoitomme ovat esteettisiä jalkahoitoja ja hoidamme VAIN terveitä jalkoja JA varpaiden kynsiä.Katso hintatiedot ja varaa oma hemmotteluhetkesi


40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page