top of page
  • Miia Linna

Näillä vinkeillä eroon kynsien pureskelusta!

Sen lisäksi että kynsien pureskelu (Onykofagia) on esteettinen haitta voi se aiheuttaa myös erilaisia infektioita ja tulehduksia. Kun kynnet purraan lyhyeksi voi myös iho vaurioitua. Rikki mennyt iho on taas oivallinen sisäänkäynti mitä erilaisimmille pöpöille ja viruksille. S.O.S! Jos haluat päästä eroon kynsien pureskelusta kokeile ainakin näitä keinoja:

▪︎Pahanmakuinen kynsisuoja.

Kynsien pureskelun estävää pahanmakuista lakkaa on saatavilla esim. apteekista.

. ▪︎Keksi korvaavaa tekemistä.

Tiedosta tilanteet joissa kynsien järsiminen alkaa. Monesti kynsiä purraan ahdistuneena, stressaantuneena, tylsistyneenä, TV:tä katsoessa jne. Keksi näihin tilanteisiin muuta tekemistä. Fidget Spinner tai Stressipallo kenties? Mitä jos pureskelun sijasta, TV:tä katsellessa, hoitaisitkin kynsiä hieromalla niihin kynsinauhaöljyä?

▪︎Rakennekynnet / geelivahvistus

Rakennekynsien pureskelu on lähes mahdotonta. Rakennegeeli on paksua, eikä siihen hevillä hampaat uppoa. Rakennekynsien avulla voidaan myös peittää kynnessä olevat vauriot tai ongelmat. Rakennekynnet tehdään kynsienpureskelijoille turvallisuussyistä lyhyenä. Lyhyt luonnonkynsi antaa tukea vain lyhyisiin rakenteisiin. Kun luonnonkynsi hiljalleen pääsee kiinnittymään takaisin kynsipetiin, ja sen pinta-ala kasvaa, voidaan rakennekynsiin jättää enemmän pituutta. Kun kynnet pidetään luonnollisena ja lyhyenä sinun ei tarvitse pelätä että et osaisikaan käyttää pitkiä kynsiä.

Geelivahvistuksella oma luonnonkynsi vahvistetaan rakennekynsigeelillä, joka ehkäisee pureskelua ja repimistä. Geelivahvistuksen avulla voidaan kynsiä kasvattaa hiljalleen haluttuun pituuteen.


Katso tästä erään upean asiakkaamme puolen vuoden mittainen kynsimatka. Tälle kaunottarelle teimme geelivahvistuksen oman luonnonkynnen päälle CND PlexiGel geelillä. Vahvistuksen avulla kynsien pureskelu ja repiminen hiljalleen loppui, iho pääsi parantumaan ja kynnet kiinnittymään takaisin kynsipetiin. Säännöllisillä 3-4 viikon välein olevilla kynsihuolloilla, ja laadukkailla kotihoitotuotteilla (CND SolarOil sekä Cuticle Eraser -voide) pääsimme upeaan lopputulokseen ja asiakas pääsi eroon vuosikymmeniä kestäneestä haitallisesta tavasta.

U P E A A !


162 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page