top of page
  • Miia Linna

Miksi valita kynsistudio Linnails?

Updated: Mar 2, 20221. Meille sinun kynnen hyvinvointi on ykkösjuttu. Teemme kynnet turvallisia työtapoja noudattaen ja laadukkaita ammattilaistuotteita käyttäen. Vaalimme hyvää hygieniatasoa ja harjoittelemme uusia taitoja ja tekniikoita säännöllisesti.

2. Saat yksilöllistä palvelua. Kynnet suunnitellaan juuri sinun arkeen ja tyyliin sopivaksi. Autamme myös valitsemaan oikeat kotihoitotuotteet kauniiden ja hyvinvoivien kynsien tueksi.

3. Linnailsin alati uudistuvasta värivalikoimasta jokainen löytää itselleen mieluisan sävyn. Me pidämme huolen että uusimmat sävykokoelmat ovat aina asiakkaidemme saatavilla. 4. Linnails on kaunis ja viihtyisä kynsistudio hyvien kulkuyhteyksien varrella, Keski-Uudenmaan ytimessä. 5. Linnailsissa sinua palvelee kolmen naisen timanttinen tiimi ja studiolla on aina hyvä boogie!Näin asiakkaamme kommentoivat Instagramissa:


"Paras kynsistudio ever, Ihana paikka ja lopputulos aina niin upea" -Tuija R. "Because I´m worth it. Miksi tuhlata aikaa ja rahaa mihinkään vähempään.. Linnaisliin tulee ystävän luo ja lähtee hymysuin kauniiden kynsien kera" - Johanna A.


"Koska ootte pelkkää timanttia!" - Siiriliinu K.


"Koska teidän luona tulee niin arvostettu olo, saa hetken olla oman elämän kuningatar ja nauraa mahan kipeeks." - Ida P. "Koska siellä tehdään ihanimmat kynnet ja työ on 10+" - Niina P.28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page