top of page
  • Miia Linna

CND Vinylux kynsilakka ja muuta kivaa pukinkonttiin!Linnailsista löytyy ihania lahjaideoita pukinkonttiin. Hyllystämme löytyy kotimaisten käsintekijöiden korvakoruja, kuorintasaippuoita hurmaavissa tuoksuissa, sheet-maskeja sekä laadukkaat käsien ja kynsien hoitotuotteet kotiin. Näistä haluamme nostaa esiin erityisesti kestävät ja nopeasti kuivuvat CND Vinylux kynsilakat. Vinylux kynsilakat hyödyntävät uutta innovatiivista teknologiaa, joka saa aikaan: Nopeasti kuivuvan, itsestään kiinnittyvän, 7 päivää kestävän lakkauksen, joka jatkaa kovettumistaan luonnonvalossa.

Vinylux värilakka sisältää kiinnittymistä edistäviä ainesosia (Adhesion Promoters) jotka kiinnittävät lakan luonnonkynteen. Et siis tarvitse erillistä pohjalakkaa, sillä sen lisäksi että Adhesion Promoters -molekyylit kiinnittävät lakan kynnen pintaan ne myös estävät väripigmenttien imeytymistä luonnonkynnelle. Lakkaus kestää kynsillä viikon, mikäli sitä käytetään systeeminä. Värilakan lisäksi tarvitset siis päällyslakan, Vinylux Long Wear Top Coatin. Tämä top coat sisältää patentoitua Pro Light -teknologiaa, jonka ansiosta lakka jatkaa kovettumistaan luonnonvalossa! WoW! Vinylux lakka kuivuu 8,5minuutissa ja pakkauksen litteällä pyöristetyllä siveltimellä lakkauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Vinylux kynsilakka on siis mitä loistavin idea pukinkonttiin lakkauksesta innostuneelle tyttärelle tai lohkeilevan kynsilakan kanssa kamppailevalle ystävälle!


Vinylux kynsilakoista löytyy yksittäisiä väri- ja päällyslakkoja (15,90€/kpl) tai voit hankkia myös Vinylux 2-in-1 pakkauksen CND:n suosikkiväreissä (19,90€/kpl) Vinylux väri- ja päällyslakan ostajalle pakataan mukaan myös Scrub Fresh -puhdistusaine jolla pidennät lakkauksen kestoa entisestään.


Pukinkonttiin voit myös sujauttaa Linnailsin lahjakortin. Lahjakortit pakataan meillä kauniisiin lahjarasioihin jotka on mukava antaa. Voimme kirjoittaa lahjakortin valitsemallesi summalle tai johonkin ennalta sovittuun palveluun.

Mitä jos antaisit myös itsellesi joululahjan tänä vuonna?

Ajanvarauskalenteristamme voit varata itsellesi hetken omaa aikaa ja tulla Linnailsiin hemmoteltavaksi kesken joulukiireiden. Myös alkuvuoden 2022 kalenterit on avattu! Klikkaile itsellesi kulmakunnan säihkyvimmät kynnet täältä.


Nähdään Linnailsissa!

Miia, Veera, Jenna50 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page