top of page
  • Miia Linna

5 hyvää syytä käyttää kynsinauhaöljyä

Viilenevä sää saa kynnet kuivumaan siinä missä hiukset ja ihonkin. Kädet ovat kaikkein eniten alttiina auringolle ja pakkaselle. Usein unohdetaan, että kädet ovat aina esillä. Jalat ovat kenkien suojassa ja kasvojenkin ihoa muistetaan yleensä hoitaa. Miksi et siis hoitaisi myös käsiäsi?

Käsien pesu, käsidesi ja viileät ilmat ovat turmiollinen yhdistelmä kynsille. Kuivuessaan kynnet liuskoittuvat, katkeilevat ja käpristyvät. Sen lisäksi, että edellä mainitut vaivat ovat ärsyttäviä, vaikuttavat ne myös geelipalveluiden pysyvyyteen.

Tähän yleiseen vaivaan löytyy onneksi helppo hoitokeino! Ohuen koostumuksensa ja oikean molekyylikokonsa vuoksi CND Solaroil kynsinauhaöljy imeytyy kynsiin paremmin kuin käsirasva ja tehohoitaa kynsiä ja kynsinauhoja nopeasti.


Alla listattuna 5 hyvää syytä käyttää kynsinauhaöljyä!


1) Kynsi koostuu ohuista keratiinikerroksista. Kosteudenpuute saa kynnen eri kerrokset erkaantumaan toisistaan, eli kynnet liuskoittuvat. Kynsinauhaöljyn päivittäinen käyttäminen kosteuttaa kynttä ja näin ehkäisee liuskoittumista.


2) Kuivat kynnet ovat monesti kovat ja joustamattomat ja näin ollen napsuvat helpommin poikki. Kynsinauhaöljyn päivittäinen käyttö lisää kynsien joustavuutta ja ehkäisee kynsien katkeilua ja lohkeilua.


3) Samalla kun kynsinauhaöljy hoitaa kynsiäsi, pysyvät myös kynsinauhat terveinä ja pehmeinä.


4) CND Shellac geelilakkaus kiinnittyy parhaiten hyvinvoivaan kynteen. Geelilakkaus on koetuksella, mikäli kynnet ovat kuivat ja/tai liuskoittuvat. Geelilakkaus irtoaa ennen pitkää liuskoittumisen mukana pois. CND SolarOil kynsinauhaöljy läpäisee CND Shellac geelilakkauksen sen patentoitujen ominaisuuksien vuoksi ja näin ollen pitää lakkauksen joustavana ja kynnen hyvinvoivana, kun öljyä käytetään päivittäin.


5) Kynsien kuivuus on ongelma myös geelivahvistuksen ja rakennekynsien kanssa, sillä kuivuessaan luonnonkynsi lähtee käpristymään ja alkaa irtoamaan geelin alapinnalta. Kynsinauhaöljyn päivittäinen käyttö ehkäisee luonnonkynnen kuivumista ja pitää myös geelin joustavana.


Kynsinauhaöljy annostellaan kynsinauhojen päälle ja sitä hierotaan kynsille sekä sormenpäihin 1-2 kertaa päivässä. Kaikki lakkaukset sekä rakennegeelit pysyvät parhaiten terveessä kynnessä, jonka kosteustasapaino on kunnossa.

Olitpa siis kynsisalongin vakioasiakas tai fanaattinen kotilakkailija, niin ota viimeistään nyt kynsinauhaöljy osaksi päivittäistä kauneusrutiinia ja saat nauttia siisteistä kynsistä pidempään.


Linnailsissa on myynnissä palkittu CND Solar Oil kynsinauhaöljy, joka ehkäisee kynsien vaurioita kuten liuskoittumista, katkeilua ja värjäytymiä. Solar oil hoitaa ja vahvistaa kynsiä ja auttaa niitä kestämään arkisen rasituksen. Jojoba- ja manteliöljy kosteuttavat, riisinalkioöljy pehmentää ja E-vitamiini korjaa. Kynsistä tulee joustavat ja kauniit ja kynsinauhat pysyvät pehmeinä. Laadukkaat CND SolarOil -kynsinauhaöljyt Linnailsista alk. 6€45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page