gold.gif

Linnailsin tiimin uusin vahvistus Jenna:
Kynnet ovat hemmottelua arjen keskellä!

Olen Jenna, intohimoinen kauneudenhoitoalan yrittäjä. Jo ala-asteella päätin, että minusta tulee isona kosmetologi ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Vaikka minua kiinnostaa laajalti alan salat niin alunperin pienenä päätin tulevan ammattini intohimoni perusteella, joka oli kynnet ja kynsien koristelu jo silloin.

 

Nyt kun olen viitisen vuotta tehnyt kosmetologin töitä laajalla hoitoskaalalla, kouluttautunut moneen otteeseen ja kokeillut alan monipuolisuutta, on tullut aika palata juurilleni, kynsien tekoon.

 

Mikä työssäni on parasta?


Pidän työssäni kaikesta esteettisestä, tarkasta näpertämistä, ihmisistä ja siitä, että saan työni tuloksella ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi.
Mielestäni kynnet on hemmottelua arjen keskellä, viimeistelevä koru asukokonaisuuteen ja kaikkein tärkeimpänä hyvän mielen tuoja.

 

Tervetuloa asiakkaakseni!

Jenna.jpg
IMG_20200216_195349_683.jpg

Linnailsin perustaja Miia: Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja ihanat asiakkaat!

Olen Miia Linna, Linnailsin perustaja. Pian tulee täyteen 4 vuotta Linnailsin yrittäjänä mutta edelleen olen yhtä innostunut työstäni kuin aloittaessani. Löydän jatkuvasti uutta inspiraatiota kynsien tekemiseen. Inspiraatio kumpuaa useimmiten asiakkaasta itsestään, hänen persoonastaan ja tyylistään. Myös vuodenajat ja juhlapyhät tarjoavat aina uusia ideoita.

 

Miten minusta tuli kynsitaiteilija?

 

Yrittäjyys ja käsillä tekeminen on aina kiehtonut minua, olen myös aina tykännyt laittaa ja lakata kynsiä. Ystäväni ehdotti, että mitäpä jos alkaisit tehdä geelilakkauksia ja siitä tämä kaikki oikeastaan lähti liikkeelle. 2017 kävin tarvittavat koulutukset ja otin käyttöön ammattilaistuotteet sekä perustin yrityksen. Oman asenteeni mukaan tässä työssä ei tulla koskaan valmiiksi! Salonkityön lisäksi minulla on ilo ja kunnia toimia CND kynsikouluttajana.

 

Toivotan lämpimästi palveltavakseni uudet ja vanhat asiakkaat!

gold.gif

Kynsimuotoilija Veera nauttii erityisesti näyttävien ja koristeellisten kynsien teosta, mutta taitaa myös hillitymmän tyylin.

Olen Veera Lainio, uusi vahvistus Linnailsilla. Olen kotoisin Järvenpäästä, ja siksi todella innoissani siitä, että saan palvella kotikaupungissani asiakkaita! Ylipäänsä se, että saan tehdä kynsimuotoilijan töitä Linnailsin kaltaisessa laadukkaassa kynsistudiossa, on unelmieni täyttymys tässä kohtaa uraani.

 

Miksi kynsien tekeminen on minun juttuni?

Kynsien tekemisessä yhdistyvät kaikki intohimoni: luovuus, estetiikka, käsillä tekeminen ja asiakaspalvelu. Olen todella onnellinen siitä, että löysin kynsien tekemisen. Tämä on juuri minulle sopiva työ, jossa voin kehittyä ammattilaisena jatkuvasti. Kauneudentaju ja tyylisilmä ovat vahva osa minua.  Kynsimuotoilussa nautin erityisesti pitkien, näyttävien ja koristeellisten rakennekynsien teosta.

 

Kuitenkin kaikki erilaiset kynsien muodot ja tyylit ovat hallussani, ja kiinnostavat minua tekijänä. Minulta onnistuu myös hempeiden ja luonnollisten kynsien teko. Haluan aina kuunnella tarkkaan asiakkaan toiveita, ja toteuttaa asiakkaalle mieluisat ja sopivat kynnet. Minulla on palava halu kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Olen käynyt tuoreeltaan CND-geelilakkauskoulutuksen, jotta voin rakennekynsien lisäksi tehdä asiakkaille myös geelilakkauksia. Tällä hetkellä opiskelen jalkojen hoitamista, jota tullaankin tarjoamaan uutuuspalveluna Linnailsin uudessa toimipisteessä!

 

Asiakkaalla on seurassani varmasti rentoa ja mutkatonta. Tervetuloa!

1-min.jpg