top of page
  • Miia Linna

On aika kiittää kuluneesta vuodesta!Kun tätä vuotta on enää muutama päivä jäljellä on aika summata vuoden tapahtumat ja kääntää katse kohti tulevaa.


Tämä on ollut •by far• Linnailsin jännittävin ja isoin vuosi. Yhden naisen kotistudiosta siirtyminen Järvenpään ytimeen ja kasvaminen kolmen naisen työpaikaksi on vaatinut aivan mielettömän paljon työtunteja, hikeä, kyyneleitä ja rohkeutta. Entä mitä tämä vuosi on antanut? Onnistumisen tunteita, iloa, naurua, uuden oppimista, ja ennen kaikkea kiitollisuutta. Kiitos maailman ihanimmat kollegat Veera ja Jenna luottamuksesta ja rohkeudesta heittäytyä uuteen. En olisi osannut toivoakaan parempaa tiimiä.

Ja meidän asiakkaat, huh! KIITOS! Kaikki meidän asiakkaat on meille tärkeitä ja me arvostetaan SUURESTI että valitsette asioida meillä. Kiitos siis kaikille vanhoille asiakkaille uskollisesta asiakkuudesta sekä kiitos kaikki uudet asiakkaat jotka olette tänä vuonna löytäneet meille. Te teette Linnailsin. Toivottavasti olemme voineet tuoda näinä haastavina aikoina edes pientä iloa arkeenne kauniiden kynsien muodossa. Tämä olkoon missiomme myös ensi vuodelle: asiakkaiden arjen helpotus ja piristys!


Mahtavaa ja säihkyvää uutta vuotta 2022!


T: Miia sekä tiimi Veera & Jenna56 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page