top of page
  • Miia Linna

Näin hoidat kuivat kädet pehmoiseksi!Talvipakkaset sekä jatkuva käsien pesu ja desinfiointi kuivattavat käsiä. Ihon kuivuessa voi käsiin tulla karheutta, punoitusta tai arastavia haavaumia. Näitä voit ennaltaehkäistä huolellisella hoidolla. Kannattaa myös muistaa, että rikkoutunut iho voi altistaa turhille infektioille. ️ Jotta kosteusvoide pääsee kunnolla vaikuttamaan kannattaa kuiva iho ensin kuoria pois. Muista, että kämmenselän iho on hyvin ohut. Vaikka käsille on olemassa täsmätuotteita, kevyt kasvokuorinta ajaa saman asian. Ennen nukkumaanmenoa rasvaa ja kosteuta kätesi huolellisesti, jotta voide saa rauhassa imeytyä ihoon koko yön ajan. CND Scentsations -sarjan voiteet sisältävät hoitavaa aloe veraa ja E-vitamiinia. Voit tehostaa käsivoiteen vaikutusta lisäämällä voiteen alle hoitoöljyä. Vaihtoehtoisesti voit myös lisätä öljyä suoraan käsivoiteeseen, kun haluat lisätä suojaavuutta ja ravitsevuutta.

Comfort Zonen Hand&Nail Oil on ihotautilääkärin testaama ja pipetillisestä pullosta annostelu on helppoa. Comfort Zone Hand&Nail Oil sisältää muun muassa arvokasta Sacha Inchi -öljyä, jota on Perussa jo vuosisatoja hyödynnetty kasvojen ja vartalon ihon hoidossa. Ainutlaatuinen Sacha Inchi -öljy sisältää runsaasti tärkeitä Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappoja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa sekä pehmentävät ja suojaavat ihoa.
HUOM! Jos Käsivoiteet ja öljyt vain seisovat pöydällä, se ei auta. Rasvaa siis säännöllisesti. Älä myöskään unohda kynsinauhojen täsmähoitoa! Jos kynsinauhat repsottavat ja repeilevät, tarvitaan apuun järeämpiä aseita. CND CUTICLE ERASER on voittanut best cuticle treatment palkinnon Nailpro 2020 Readers Choise awardseissa! Cuticle Eraser on kynsinauhavoide joka pehmentää ja mikrokuorii kynsinauhoja A.H.A-happojen avulla. Se korjaa kuivia ja repeileviä kynsinauhoja ja sopii sekä sormille että varpaille.


Tätä voittajatuotetta käytetään näin:

Hiero pieni määrä voidetta kynttä ympäröivälle iholle. Mikäli iho on kovettunut, käytä tuotetta kerran päivässä. Ohuella iholla suosittelemme käyttämään tuotetta muutaman kerran viikossa. Tehosta vaikutusta lisäämällä voiteen päälle tippa SolarOil™-hoitoöljyä ja hiero. Nämä tuotteet yhdessä ovat todellinen kynsinauhojen kosteuspakkaus!


Kaikki kuivien käsien hoitoon tarkoitetut tuotteet löydät Linnailsista:

  • CND Scentsations voiteet pumppupullossa 18,50€ (useita eri tuoksuja)

  • Comfort Zone Hand&Nail Oil 20€

  • CND SolarOil, useita eri kokoja alk. 5€

  • CND Cuticle Eraser 15€


Mikäli haluat pikaista täsmähoitoa kuiville käsille voit valita seuraavan kynsihuoltosi yhteyteen lisäpalveluvalikostamme Spa Manikyyrin. Spa manikyyrissä kädet kylvetetään ja iho kuoritaan. Tämän jälkeen kädet kosteutetaan CND Spa -sarjan hoitavalla naamiolla. Hoidon kruunaa kosteutus ja käsihieronta. Voit yhdistää hoidon mihin tahansa kynsipalveluumme.Lämpimästi tervetuloa!
122 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page