top of page
  • Miia Linna

Inspiraatiota kesäkynsiin!

Linnailsiin on saapunut tässä viime viikkojen aikana kaksi uutta värikokoelmaa CND:ltä! Kevätkokoelma on nimeltään Rise&Shine. Rise & Shine on raikas kokoelma, joka sisältää niin kirkkaan punaisia, eksoottisen turkooseja, lämpimän violetteja, auringonkeltaisia ja ihanan limenvihreitä sävyjä. Kokoelma on eloisa ja vetovoimainen kokonaisuus, joka huokuu kevättä ja optimismia pitkän ja lumisen talven jälkeen.


Uusin studiolle rantautunut kokoelma kantaa nimeä Mediterranean Dream, Välimeren unelma!

Kuvittele kuuma kesäpäivä Välimeren rannalla: auringossa makoilua, kirkkaan turkoosi meri taustalla, kädessä kylmä drinkki ja herkullisia oliiveja. Eikö kuulostakin ihanalta?

Tämä on juuri sellainen täydellisen kesäinen tunnelma, jonka CND™ halua herättää henkiin tällä kauniilla kesäkokoelmalla. Raikkaan väripaletin sävyt vaihtelevat kermaisesta norsunluun sävystä ja kirkkaan kesäisestä violetista hillityn tummaan oliivinvihreään, boheemin ruskeaan saven sävyyn, merta muistuttavaan sinivihreään ja lämpimään keltaiseen. Ai Ai!!


Etsitpä siis pirteää kirkasta tai murrettua boheemia lookia kesäksi, uusista sävyistä löydät varmasti kesän hittivärit! Tiesitkö, että CND suunnittelee värikokoelmat aina yhdessä suurimpien muotitalojen kanssa? 😉 Kaikkia uusia sävyjä voidaan käyttää geelilakkauksiin, geelivahvistuksiin sekä rakennekynsiin. Kokeile uusia sävyjä myös rohkeasti varpaiden geelilakkaukseen!


Kaivoimme kuva-arkistoistamme kesäisiä kynsikuviamme teille inspiraatioksi! S'il vous plait!
49 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page